Uusia suunnitelmia pukkaa!

Hei kaikki,

jatkamme Portugaliin-blogiamme, jossa kerroimme kokemuksiamme asunnon ostosta ja remontoinnista Portugalissa sekä elämästämme Keski-Portugalin Tomarissa.

Blogi on kiinnostannut monia. Yllättävän monet ovat harmitelleet blogin lopettamista ja pyytäneet jatkamaan kokemuksiemme jakamista. Varsinainen syy jatkaa blogia oli kuitenkin suomalaiseen Anniin tutustuminen. Anni on asunut Portugalissa parikymmentä vuotta ja tuntee portugalilaisen kulttuurin ja kielen. Anni on toiminut meidän portugalin kielen yksityisopettajana. Tästä syntyi ajatus kielikylvystä Portugalin Tomarissa.

bdr

Tilava talomme sijaitsee keskellä Tomarin historiallista keskustaa ja tarjoaa oivallisen ympäristön portugalin kielen opiskelulle pienryhmissä. Suunnittelemme kurssia, johon sisältyy opetus ja majoitus talossamme.

Kielen opiskelun lisäksi on suunniteltu kurssi asunnon ostamisesta Portugalissa. Kurssi perustuu meidän kokemukseemme asunnon hankinnasta ja elämisestä Portugalissa sekä paikallisten asiantuntijoiden käyttöön. Tarkoituksena on käydä läpi ostoprosessi ja tutustua myynnissä oleviin asuntoihin paikan päällä Tomarissa ja sen lähiympäristössä.

Kursseihin sisältyy myös tutustuminen Tomarissa esimerkiksi temppeliherrojen ja ristin ritareiden  vaikuttavaan linnaan ja luostariin. Edellisistä blogi-kirjoituksista löytyy kuvia Tomarin ja muun Portugalin kiehtovista kohteista.

 

linna-parkin-suunnasta

img_20161210_155302

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.