Kiinnostaisiko portugalin kielen opiskelu Keski-Portugalin Tomarissa?

Päätimme heti syksyllä 2017 tänne asetuttuamme aloittaa portugalin kielen opiskelun. Portugalin kieli on tiettävästi yhtä vaikeaa kuin suomen kielen opiskelu ulkomaalaisille, mutta alkaa pikkuhiljaa sujua. Paljon on kuitenkin vielä tehtävää. Kielioppiin tutustuminen helpottaa, joskin sitä ei välttämättä tarvitse syvällisesti tuntea. Lukeminen ja kirjoittaminen on helpointa. Mutta se puheen ymmärtäminen ja ennen kaikkea puhuminen! Siinä on paljon tekemistä. Alussa puhevirta kulkee korvista läpi ja suuta avattaessa iskee pakokauhu, eikä etukäteen yhtään tiedä, mitä suusta tulee vai tuleeko  mitään.

15 vuotta Portugalissa asunut Anni Katajamäki on tukenut yritystämme mukavissa opiskelutuokioissa. Portugalin kielen saloihin tutustuessamme (mikä sanahirviö, säälimme ulkomaalaisia) syntyi Annin kanssa ajatus, että ehkä voisimme tarjota Tomarissa kieliopintoja, joissa perehdyttäisiin portugalin kielen alkeisiin. Anni olisi opettaja ja me tarjoaisimme pienryhmälle majoituksen ja opetustilat talossamme.

 

Tuumasta toimeen! Järjestämme edullisen kielikurssin, ”kielikylvyn” toukokuussa Tomarissa. Kumppaniksemme on lisäksi tullut portugalilainen Sublu Tour, joka järjestää erilaisia kielikurssimatkoja Portugaliin. Tomarissa järjestettävä kielikylpy-matka löytyy myös heidän sivuiltaan.

 

Yksi ajatus artikkelista “Kiinnostaisiko portugalin kielen opiskelu Keski-Portugalin Tomarissa?”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.