Portugalin kielikurssi

 

Kiinnostaako Portugalin kielikylpy Tomarissa?

Sublu Tour järjestää  Portugalin kielen opetusta suomalaisille talossamme Tomarissa. Opettajana toimii 15 vuotta Portugalissa asunut Anni Katajamäki.
Kurssimaksu 340 euroa sisältää opetuksen ja majoituksen kahden hengen huoneessa tai yhden hengen huoneessa 80 euron lisämaksusta.
Osoite: Rua de Alexandre Herculano 77, 2300-554 Tomar, Portugali.
Tule oppimaan portugalin kielen alkeet 4-8 hengen pienryhmissä!
Opetus tapahtuu suurimmaksi osaksi tilanneopetuksena ravintolan pöydässä, aamukahvilla, patikointiretkellä Seitsemän Kukkulan Metsässä tai vaikkapa paikallisella vihannestorilla. Opettelemme käyttämään arkikieltä, sen sanoja ja sanontoja. Tutustumme kielen rytmiin sekä oikeaan ääntämiseen. Rohkaistumme puhumaan ja käyttämään uutta kieltä huumorin kautta. 🙂
Ohjelmaan kuuluu suomeksi opastettu vierailu temppeliherrain ritarikunnan linnassa Tomarissa, joka on UNESCOn maailmanperintökohde tai vaihtoehtoisesti Nazaréssa, Atlantin rannalla sijaitsevassa thalasso- eli merivesikylpylässä. Vapaa-aikaa on ohjelman puitteissa runsaasti.
Alustavan kielikylvyn sisällön löydät tästä.
Kielikylpyjä järjestetään tarpeen ja tilan saatavuuden mukaan.
Voit halutessasi koota oman 4-8 hengen opiskeluryhmän sinulle sopivaan aikaan, jos tilaa on tarjolla.
Majoitus vanhankaupungin keskustassa, kauniissa 1700-1800-luvun talossa, jossa 3 kahden hengen huonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Keittiö on yhteiskäytössä ja osan oppitunneista pidämme talon tunnelmallisessa olohuoneessa.
 
OpetAnni 2016_edited_uusi kuvatajana toimii Anni Katajamäki, joka on asunut Portugalissa 15 vuotta ja tuntee hyvin paikalliset tavat ja elämänmenon. Anni on koulutukseltaan kuvataiteilija, mutta tekee myös matkaoppaan, freelancer-kääntäjän ja -tulkin töitä, sekä leikittää Suomi-koulun lapsia Lissabonissa.

Varaus /tiedustelut